|
|
|
|
LEADER |
01445ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp22739 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ščepko, Josef
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Interspecifické odrůdy révy vinné
|
246 |
|
|
|a Interspecific Wine Varietals
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 69 s. (95 945 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a hrozen
|
653 |
|
|
|a bobule
|
653 |
|
|
|a interspecifické odrůdy
|
653 |
|
|
|a podnože
|
653 |
|
|
|a pesticidy
|
653 |
|
|
|a rezidua
|
653 |
|
|
|a ekologie
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a bunch of grapes
|
653 |
|
|
|a grapes
|
653 |
|
|
|a interspecific species
|
653 |
|
|
|a subspecies
|
653 |
|
|
|a pesticides
|
653 |
|
|
|a residua
|
653 |
|
|
|a ecology
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fic, Vlastimil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16239
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|