|
|
|
|
LEADER |
01575ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp22737 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sedlářová, Jitka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Rozdíl ve výživě rychlostního a vytrvalostního sportovce
|
246 |
|
|
|a The difference in nutrition of speed and endurance sportsmen
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 63 s. (86 145 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a sport
|
653 |
|
|
|a vytrvalost
|
653 |
|
|
|a rychlost
|
653 |
|
|
|a doporučené výživové dávky
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a tuky
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a energie
|
653 |
|
|
|a pitný režim
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a sports
|
653 |
|
|
|a endurance
|
653 |
|
|
|a speed
|
653 |
|
|
|a recommended nutritional benefits
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a fats
|
653 |
|
|
|a carbo-hydrates
|
653 |
|
|
|a energy
|
653 |
|
|
|a drinks
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rumíšková, Marie
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18442
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|