|
|
|
|
LEADER |
01459ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp22736 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rymešová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživa a stravovací návyky těhotných žen
|
246 |
|
|
|a Nutrition and feeding habits of the teemers
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 81 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a těhotná žena
|
653 |
|
|
|a těhotenství
|
653 |
|
|
|a nutrienty
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a tuky
|
653 |
|
|
|a cukry
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a minerální látky
|
653 |
|
|
|a trimestr
|
653 |
|
|
|a teemer
|
653 |
|
|
|a pregnancy
|
653 |
|
|
|a nutrients
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a fats
|
653 |
|
|
|a carbohydrates
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a mineral substances
|
653 |
|
|
|a trimester
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gálová, Jitka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15883
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|