|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22735 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Repíková, Pavla
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa
|
| 246 |
|
|
|a Chemical constitution and nutritive importance comparison of poultry meat
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 56 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a drůbeží maso
|
| 653 |
|
|
|a bio
|
| 653 |
|
|
|a složení
|
| 653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
| 653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
| 653 |
|
|
|a poultry meat
|
| 653 |
|
|
|a bio
|
| 653 |
|
|
|a contexture
|
| 653 |
|
|
|a nutritive value
|
| 653 |
|
|
|a ecological agriculture
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15445
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|