Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Repíková, Pavla (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
bio
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01332ntm a22003617u 4500
001 zp22735
041 |a cze 
100 1 |a Repíková, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa 
246 |a Chemical constitution and nutritive importance comparison of poultry meat 
260 |c 2011 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a drůbeží maso 
653 |a bio 
653 |a složení 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a poultry meat 
653 |a bio 
653 |a contexture 
653 |a nutritive value 
653 |a ecological agriculture 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15445  |y Plný text v Digitální knihovně UTB