|
|
|
|
LEADER |
01309ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22733 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pašková, Věra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování
|
246 |
|
|
|a Analysis of the Consumer Price Index (CPI) of Secondary School Catering
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 57s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a školní stravování
|
653 |
|
|
|a spotřební koš
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a school canteen food and catering
|
653 |
|
|
|a market basket
|
653 |
|
|
|a nutritional recommendations
|
653 |
|
|
|a the menu
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15149
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|