|
|
|
|
LEADER |
01208ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22732 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křížková, Olga Novotná
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Monitoring mikrobiologické kvality vín
|
246 |
|
|
|a Monitoring the Microbiological Quality of Wines
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a mikrobiologický rozbor
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a plísně
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a microbiological analysis
|
653 |
|
|
|a yeasts
|
653 |
|
|
|a moulds
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16434
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|