Monitoring mikrobiologické kvality vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křížková, Olga Novotná (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01208ntm a22003377u 4500
001 zp22732
041 |a cze 
100 1 |a Křížková, Olga Novotná  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring mikrobiologické kvality vín 
246 |a Monitoring the Microbiological Quality of Wines 
260 |c 2011 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a mikrobiologický rozbor 
653 |a kvasinky 
653 |a plísně 
653 |a wine 
653 |a microbiological analysis 
653 |a yeasts 
653 |a moulds 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16434  |y Plný text v Digitální knihovně UTB