Biopotraviny z pohledu evropské a domácí legislativy.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maliňáková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Sukovitá, Marcela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 36 s.

Cover

LEADER 01482ntm a22004097u 4500
001 zp22731
041 |a cze 
100 1 |a Maliňáková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Biopotraviny z pohledu evropské a domácí legislativy. 
246 |a Whole foods from the perspective of European and domestic legislative 
260 |c 2011 
300 |a 36 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biopotraviny 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a Evropská unie 
653 |a Česká republika 
653 |a označování 
653 |a kontrola 
653 |a evropské hospodářské společenství 
653 |a Organic food 
653 |a Organic farming 
653 |a European Union 
653 |a Czech Republic 
653 |a labeling 
653 |a kontrol 
653 |a European Economic Community 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sukovitá, Marcela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15952  |y Plný text v Digitální knihovně UTB