Využití krevních derivátů při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vasická, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01394ntm a22003617u 4500
001 zp2273
041 |a cze 
100 1 |a Vasická, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Využití krevních derivátů při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků. 
246 |a The use of the blood proteins in meat industry, specialising to heat treatment meat products 
260 |c 2006 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tepelně opracované masné výrobky 
653 |a plasma 
653 |a textura 
653 |a senzorické vlastnosti 
653 |a materiálové náklady 
653 |a Heat treatment meat products 
653 |a plasma 
653 |a texture 
653 |a sensory properties 
653 |a productin costs 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1496  |y Plný text v Digitální knihovně UTB