Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Macháčková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Gálová, Jitka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01495ntm a22004097u 4500
001 zp22729
041 |a cze 
100 1 |a Macháčková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními 
246 |a Organic Quality Tea Production and It's Sensory Comparison with Conventional Teas 
260 |c 2011 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: biočaj 
653 |a bioprodukt 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a vůně 
653 |a chuť 
653 |a barva a preference 
653 |a Keywords: organic tea 
653 |a organic product 
653 |a organic farming 
653 |a sensory evaluation 
653 |a aroma 
653 |a taste 
653 |a colour and preferences 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gálová, Jitka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14894  |y Plný text v Digitální knihovně UTB