Nabídka českých a moravských vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křižánek, Igor (Dissertant)
Other Authors: Pavelka, Bronislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 137 s. (239 822 znaků)

Cover

LEADER 01626ntm a22005177u 4500
001 zp22728
041 |a cze 
100 1 |a Křižánek, Igor  |4 dis 
245 1 0 |a Nabídka českých a moravských vín 
246 |a The offer of the Czech and Moravian wine 
260 |c 2011 
300 |a 137 s. (239 822 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a vinařská oblast 
653 |a vinařská podoblasti 
653 |a výroba vína 
653 |a typ uzávěru 
653 |a terroir 
653 |a nabídka vína 
653 |a degustace 
653 |a choroba 
653 |a vada 
653 |a nedostatek 
653 |a typy lahví 
653 |a wine 
653 |a wine region 
653 |a wine sub-region 
653 |a wine production 
653 |a bottle cap type 
653 |a terroir 
653 |a wine offer 
653 |a wine-tasting 
653 |a disease 
653 |a abnormality 
653 |a imperfection 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pavelka, Bronislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17114  |y Plný text v Digitální knihovně UTB