|
|
|
|
LEADER |
01626ntm a22005177u 4500 |
001 |
zp22728 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křižánek, Igor
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nabídka českých a moravských vín
|
246 |
|
|
|a The offer of the Czech and Moravian wine
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 137 s. (239 822 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a vinařská oblast
|
653 |
|
|
|a vinařská podoblasti
|
653 |
|
|
|a výroba vína
|
653 |
|
|
|a typ uzávěru
|
653 |
|
|
|a terroir
|
653 |
|
|
|a nabídka vína
|
653 |
|
|
|a degustace
|
653 |
|
|
|a choroba
|
653 |
|
|
|a vada
|
653 |
|
|
|a nedostatek
|
653 |
|
|
|a typy lahví
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a wine region
|
653 |
|
|
|a wine sub-region
|
653 |
|
|
|a wine production
|
653 |
|
|
|a bottle cap type
|
653 |
|
|
|a terroir
|
653 |
|
|
|a wine offer
|
653 |
|
|
|a wine-tasting
|
653 |
|
|
|a disease
|
653 |
|
|
|a abnormality
|
653 |
|
|
|a imperfection
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pavelka, Bronislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17114
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|