|
|
|
|
LEADER |
01443ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp22727 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Klimentová, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dietní stravování u osob se zánětlivým onemocněním trávicího ústrojí
|
246 |
|
|
|a Dietary Nutrition for People with Inflammatory Diseases of the Digestive Tract
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 39 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: Onemocnění
|
653 |
|
|
|a idiopatická proktokolitida
|
653 |
|
|
|a Crohnova choroba
|
653 |
|
|
|a dyzenterie
|
653 |
|
|
|a Key words: Disease
|
653 |
|
|
|a idiopathic proctocolitis
|
653 |
|
|
|a Crohn's disease
|
653 |
|
|
|a dysentery
|
653 |
|
|
|a human psyche
|
653 |
|
|
|a nutritional recommendations
|
653 |
|
|
|a essential nutrients
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17215
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|