Dietní stravování u osob se zánětlivým onemocněním trávicího ústrojí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Klimentová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 39 s.

Cover

LEADER 01443ntm a22003737u 4500
001 zp22727
041 |a cze 
100 1 |a Klimentová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Dietní stravování u osob se zánětlivým onemocněním trávicího ústrojí 
246 |a Dietary Nutrition for People with Inflammatory Diseases of the Digestive Tract 
260 |c 2011 
300 |a 39 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: Onemocnění 
653 |a idiopatická proktokolitida 
653 |a Crohnova choroba 
653 |a dyzenterie 
653 |a Key words: Disease 
653 |a idiopathic proctocolitis 
653 |a Crohn's disease 
653 |a dysentery 
653 |a human psyche 
653 |a nutritional recommendations 
653 |a essential nutrients 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17215  |y Plný text v Digitální knihovně UTB