|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22725 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Janovská, Zuzana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
|
| 246 |
|
|
|a The system of Critical Points in the Cuisine of Junior Hotel
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 70 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Klíčová slova: Gastronomie
|
| 653 |
|
|
|a systém HACCP
|
| 653 |
|
|
|a legislativa
|
| 653 |
|
|
|a diagram výroby
|
| 653 |
|
|
|a analýza nebez-pečí
|
| 653 |
|
|
|a stanovené kritické kontrolní body
|
| 653 |
|
|
|a sledování kritických kontrolních bodů. ABSTRACT
|
| 653 |
|
|
|a Gastronomy
|
| 653 |
|
|
|a HACPP system
|
| 653 |
|
|
|a legislation
|
| 653 |
|
|
|a graph of the production process
|
| 653 |
|
|
|a analysis of possible danger
|
| 653 |
|
|
|a critical and checking points
|
| 653 |
|
|
|a critical and checking points observing
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Zámečníková, Veronika
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15527
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|