LEADER 01578ntm a22004097u 4500
001 zp22725
041 |a cze 
100 1 |a Janovská, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior 
246 |a The system of Critical Points in the Cuisine of Junior Hotel 
260 |c 2011 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: Gastronomie 
653 |a systém HACCP 
653 |a legislativa 
653 |a diagram výroby 
653 |a analýza nebez-pečí 
653 |a stanovené kritické kontrolní body 
653 |a sledování kritických kontrolních bodů. ABSTRACT 
653 |a Gastronomy 
653 |a HACPP system 
653 |a legislation 
653 |a graph of the production process 
653 |a analysis of possible danger 
653 |a critical and checking points 
653 |a critical and checking points observing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zámečníková, Veronika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15527  |y Plný text v Digitální knihovně UTB