|
|
|
|
LEADER |
01293ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22721 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dobešková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologie výroby octa
|
246 |
|
|
|a The Technology of Producing Vinegar
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 61 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: ocet
|
653 |
|
|
|a kyselina octová
|
653 |
|
|
|a vinný ocet
|
653 |
|
|
|a kvašení
|
653 |
|
|
|a oxidace
|
653 |
|
|
|a ethanol
|
653 |
|
|
|a Keywords: vinegar
|
653 |
|
|
|a acetic acid
|
653 |
|
|
|a vinegar
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a oxidation
|
653 |
|
|
|a ethanol
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rumíšková, Marie
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16506
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|