Technologie výroby octa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dobešková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Rumíšková, Marie (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01293ntm a22003857u 4500
001 zp22721
041 |a cze 
100 1 |a Dobešková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie výroby octa 
246 |a The Technology of Producing Vinegar 
260 |c 2011 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: ocet 
653 |a kyselina octová 
653 |a vinný ocet 
653 |a kvašení 
653 |a oxidace 
653 |a ethanol 
653 |a Keywords: vinegar 
653 |a acetic acid 
653 |a vinegar 
653 |a fermentation 
653 |a oxidation 
653 |a ethanol 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rumíšková, Marie  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16506  |y Plný text v Digitální knihovně UTB