|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22721 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Dobešková, Michaela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Technologie výroby octa
|
| 246 |
|
|
|a The Technology of Producing Vinegar
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 61 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Klíčová slova: ocet
|
| 653 |
|
|
|a kyselina octová
|
| 653 |
|
|
|a vinný ocet
|
| 653 |
|
|
|a kvašení
|
| 653 |
|
|
|a oxidace
|
| 653 |
|
|
|a ethanol
|
| 653 |
|
|
|a Keywords: vinegar
|
| 653 |
|
|
|a acetic acid
|
| 653 |
|
|
|a vinegar
|
| 653 |
|
|
|a fermentation
|
| 653 |
|
|
|a oxidation
|
| 653 |
|
|
|a ethanol
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rumíšková, Marie
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16506
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|