Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cahlíková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Sasínek, Jaromír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01425ntm a22003857u 4500
001 zp22720
041 |a cze 
100 1 |a Cahlíková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské 
246 |a Quality Assurance Systems in Bread Wheat Storage 
260 |c 2011 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a potravinářská pšenice 
653 |a norma ČSN EN ISO 9001 
653 |a norma ČSN EN ISO 22000 
653 |a HACCP 
653 |a kvalita 
653 |a bezpečnost potravin 
653 |a food wheat 
653 |a the standard ČSN EN ISO 9001 
653 |a the standard ČSN EN ISO 22000 
653 |a HACCP 
653 |a quality management 
653 |a food safety 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sasínek, Jaromír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17260  |y Plný text v Digitální knihovně UTB