|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22720 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Cahlíková, Kateřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské
|
| 246 |
|
|
|a Quality Assurance Systems in Bread Wheat Storage
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 56 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a potravinářská pšenice
|
| 653 |
|
|
|a norma ČSN EN ISO 9001
|
| 653 |
|
|
|a norma ČSN EN ISO 22000
|
| 653 |
|
|
|a HACCP
|
| 653 |
|
|
|a kvalita
|
| 653 |
|
|
|a bezpečnost potravin
|
| 653 |
|
|
|a food wheat
|
| 653 |
|
|
|a the standard ČSN EN ISO 9001
|
| 653 |
|
|
|a the standard ČSN EN ISO 22000
|
| 653 |
|
|
|a HACCP
|
| 653 |
|
|
|a quality management
|
| 653 |
|
|
|a food safety
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Sasínek, Jaromír
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17260
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|