|
|
|
|
LEADER |
01425ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22720 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Cahlíková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské
|
246 |
|
|
|a Quality Assurance Systems in Bread Wheat Storage
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a potravinářská pšenice
|
653 |
|
|
|a norma ČSN EN ISO 9001
|
653 |
|
|
|a norma ČSN EN ISO 22000
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a kvalita
|
653 |
|
|
|a bezpečnost potravin
|
653 |
|
|
|a food wheat
|
653 |
|
|
|a the standard ČSN EN ISO 9001
|
653 |
|
|
|a the standard ČSN EN ISO 22000
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a quality management
|
653 |
|
|
|a food safety
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sasínek, Jaromír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17260
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|