|
|
|
|
LEADER |
01402ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22719 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Cahlík, Radim
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace marketingového mixu při obchodování s kořením v České republice
|
246 |
|
|
|a The Application of the Marketing Mix to Merchandising Spices in the Czech Republic
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Marketingový mix
|
653 |
|
|
|a prvky Marketingového mixu
|
653 |
|
|
|a technologie zpracování koření
|
653 |
|
|
|a aplikace Marketingového mixu v praxi
|
653 |
|
|
|a marketing mix
|
653 |
|
|
|a components of marketing mix
|
653 |
|
|
|a technologies of spices treatment
|
653 |
|
|
|a application of marketing mix
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Zlámalová, Naděžda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17043
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|