Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nováková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01659ntm a22003857u 4500
001 zp2271
041 |a cze 
100 1 |a Nováková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech 
246 |a Optimalization of foodstuffs and dish structure for safeguard nutrition for members of integrated rescue system in cases of emergency 
260 |c 2006 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a krizová situace 
653 |a složky Integrovaného záchranného systému 
653 |a výživa členů IZS 
653 |a nutriční faktory v krátkém období 
653 |a jídelní lístek 
653 |a skladba potravin a pokrmů 
653 |a case of emergency 
653 |a parts of Integrated Rescue System 
653 |a nutrition of IRS members 
653 |a nutritional factors in the short period 
653 |a menu 
653 |a foodstuffs and dish structure 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2148  |y Plný text v Digitální knihovně UTB