|
|
|
|
LEADER |
01659ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp2271 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nováková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
|
246 |
|
|
|a Optimalization of foodstuffs and dish structure for safeguard nutrition for members of integrated rescue system in cases of emergency
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 71 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a krizová situace
|
653 |
|
|
|a složky Integrovaného záchranného systému
|
653 |
|
|
|a výživa členů IZS
|
653 |
|
|
|a nutriční faktory v krátkém období
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a skladba potravin a pokrmů
|
653 |
|
|
|a case of emergency
|
653 |
|
|
|a parts of Integrated Rescue System
|
653 |
|
|
|a nutrition of IRS members
|
653 |
|
|
|a nutritional factors in the short period
|
653 |
|
|
|a menu
|
653 |
|
|
|a foodstuffs and dish structure
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2148
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|