Způsoby konzervace hub

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lacinová, Ilona (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01138ntm a22003137u 4500
001 zp22709
041 |a cze 
100 1 |a Lacinová, Ilona  |4 dis 
245 1 0 |a Způsoby konzervace hub 
246 |a Methods of preservation of mushrooms 
260 |c 2011 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a konzervace hub 
653 |a morfologie hub 
653 |a konzervační metody 
653 |a conservation of fungi 
653 |a fungal morphology 
653 |a conservation methods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16533  |y Plný text v Digitální knihovně UTB