|
|
|
|
LEADER |
01250ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22706 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hasil, Radim
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití umělého nosu v senzorické analýze
|
246 |
|
|
|a The Application of an Artificial Nose in Sensory Analysis
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 44s.(55 566 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a nos
|
653 |
|
|
|a jazyk
|
653 |
|
|
|a senzor
|
653 |
|
|
|a chromatografie
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a nose
|
653 |
|
|
|a tongue
|
653 |
|
|
|a sensor
|
653 |
|
|
|a chromatography
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15395
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|