Využití umělého nosu v senzorické analýze

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hasil, Radim (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
nos
Physical Description: 44s.(55 566 znaků)

Cover

LEADER 01250ntm a22003617u 4500
001 zp22706
041 |a cze 
100 1 |a Hasil, Radim  |4 dis 
245 1 0 |a Využití umělého nosu v senzorické analýze 
246 |a The Application of an Artificial Nose in Sensory Analysis 
260 |c 2011 
300 |a 44s.(55 566 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a nos 
653 |a jazyk 
653 |a senzor 
653 |a chromatografie 
653 |a senzorická analýza 
653 |a nose 
653 |a tongue 
653 |a sensor 
653 |a chromatography 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15395  |y Plný text v Digitální knihovně UTB