|
|
|
|
LEADER |
01358ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp22698 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Václavková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam vitamínů B-komplexu ve výživě
|
246 |
|
|
|a The importance of B-complex vitamins in the diet
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 65 s. (68 558 zanků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a B-komplex
|
653 |
|
|
|a vitamín B
|
653 |
|
|
|a enzymy
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a funkce
|
653 |
|
|
|a nedostatek
|
653 |
|
|
|a zdroje
|
653 |
|
|
|a B-complex
|
653 |
|
|
|a vitamin B
|
653 |
|
|
|a enzymes
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
653 |
|
|
|a function
|
653 |
|
|
|a deficiency
|
653 |
|
|
|a sources
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sukovitá, Marcela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15652
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|