|
|
|
|
LEADER |
01358ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp22696 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Trusíková, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam odrůd švestek v potravinářství.
|
246 |
|
|
|a The Importance of Cultivars of Plums in the Food Industry.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 63 s. (65 497 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a slivoně
|
653 |
|
|
|a plod
|
653 |
|
|
|a zralost
|
653 |
|
|
|a destilace
|
653 |
|
|
|a slivovice
|
653 |
|
|
|a povidla
|
653 |
|
|
|a marmelády
|
653 |
|
|
|a kompoty
|
653 |
|
|
|a damson plum trees
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a ripeness
|
653 |
|
|
|a distillation
|
653 |
|
|
|a plum butter
|
653 |
|
|
|a jam
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14853
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|