Význam odrůd švestek v potravinářství.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trusíková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
jam
Physical Description: 63 s. (65 497 znaků).

Cover

LEADER 01358ntm a22004097u 4500
001 zp22696
041 |a cze 
100 1 |a Trusíková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Význam odrůd švestek v potravinářství. 
246 |a The Importance of Cultivars of Plums in the Food Industry. 
260 |c 2011 
300 |a 63 s. (65 497 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a slivoně 
653 |a plod 
653 |a zralost 
653 |a destilace 
653 |a slivovice 
653 |a povidla 
653 |a marmelády 
653 |a kompoty 
653 |a damson plum trees 
653 |a fruit 
653 |a ripeness 
653 |a distillation 
653 |a plum butter 
653 |a jam 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14853  |y Plný text v Digitální knihovně UTB