|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22695 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Soukup, Aleš
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Složení a nutriční hodnocení zeleninových salátů
|
| 246 |
|
|
|a Composition and Nutritive Evaluation of Vegetable Salads
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 43 s. (57 579)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a zeleninové saláty
|
| 653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
| 653 |
|
|
|a prevence chorob
|
| 653 |
|
|
|a technologie výroby
|
| 653 |
|
|
|a ovoce
|
| 653 |
|
|
|a vegetable salads
|
| 653 |
|
|
|a nutritional value
|
| 653 |
|
|
|a disease prevention
|
| 653 |
|
|
|a technology
|
| 653 |
|
|
|a fruit
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kopec, Karel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16760
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|