|
|
|
|
LEADER |
01209ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22693 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Olšová, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Bílkoviny v plodnicích vyšších hub
|
246 |
|
|
|a Proteins in the basidiocarps of higher fungi
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 57 s. (65 827 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Bílkoviny
|
653 |
|
|
|a vyšší houby
|
653 |
|
|
|a beta-glukany
|
653 |
|
|
|a těžké kovy
|
653 |
|
|
|a Proteins
|
653 |
|
|
|a higher fungi
|
653 |
|
|
|a beta-glucans
|
653 |
|
|
|a heavy metals
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17682
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|