Bílkoviny v plodnicích vyšších hub

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Olšová, Marie (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 57 s. (65 827 znaků)

Cover

LEADER 01209ntm a22003377u 4500
001 zp22693
041 |a cze 
100 1 |a Olšová, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Bílkoviny v plodnicích vyšších hub 
246 |a Proteins in the basidiocarps of higher fungi 
260 |c 2011 
300 |a 57 s. (65 827 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bílkoviny 
653 |a vyšší houby 
653 |a beta-glukany 
653 |a těžké kovy 
653 |a Proteins 
653 |a higher fungi 
653 |a beta-glucans 
653 |a heavy metals 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17682  |y Plný text v Digitální knihovně UTB