Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Neduchalová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 50 s. (65 229 znaků).

Cover

LEADER 01348ntm a22003857u 4500
001 zp22691
041 |a cze 
100 1 |a Neduchalová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky 
246 |a Health effects of coffee and new coffee products 
260 |c 2011 
300 |a 50 s. (65 229 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a káva 
653 |a složení 
653 |a výroba 
653 |a kofein 
653 |a zdravotní účinky 
653 |a nové kávové výrobky 
653 |a coffee 
653 |a composition 
653 |a production 
653 |a caffeine 
653 |a health effects 
653 |a new coffee products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15555  |y Plný text v Digitální knihovně UTB