Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Motyčková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01217ntm a22003137u 4500
001 zp22690
041 |a cze 
100 1 |a Motyčková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce. 
246 |a Antioxidant features of berry fruit. 
260 |c 2011 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: antioxidanty přírodní a syntetické 
653 |a bobulové ovoce 
653 |a flavonoidy 
653 |a Keywords: natural and synthetic antioxidants 
653 |a berry fruits 
653 |a flavonoids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18506  |y Plný text v Digitální knihovně UTB