|
|
|
|
LEADER |
01369ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp22689 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křivánková, Milada
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční hodnota vína
|
246 |
|
|
|a Nutritional value of wine
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 66 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
653 |
|
|
|a výživa člověka
|
653 |
|
|
|a charakteristika vína
|
653 |
|
|
|a vinařský zákon
|
653 |
|
|
|a odrůdy
|
653 |
|
|
|a složení vína
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a nutritional value
|
653 |
|
|
|a human nutrition
|
653 |
|
|
|a characteristics of wine
|
653 |
|
|
|a wine law
|
653 |
|
|
|a varieties
|
653 |
|
|
|a wine composition
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Ptáček, Petr
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15113
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|