Nutriční hodnota vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křivánková, Milada (Dissertant)
Other Authors: Ptáček, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01369ntm a22004097u 4500
001 zp22689
041 |a cze 
100 1 |a Křivánková, Milada  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční hodnota vína 
246 |a Nutritional value of wine 
260 |c 2011 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a výživa člověka 
653 |a charakteristika vína 
653 |a vinařský zákon 
653 |a odrůdy 
653 |a složení vína 
653 |a HPLC 
653 |a nutritional value 
653 |a human nutrition 
653 |a characteristics of wine 
653 |a wine law 
653 |a varieties 
653 |a wine composition 
653 |a HPLC 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ptáček, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15113  |y Plný text v Digitální knihovně UTB