|
|
|
|
LEADER |
01481ntm a22004457u 4500 |
001 |
zp22688 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kratochvílová, Dagmar
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv klimatických podmínek na kvalitu medu.
|
246 |
|
|
|a The Influence of Climatic Conditions on the Quality of Honey
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: Klimatické podmínky
|
653 |
|
|
|a včela medonosná
|
653 |
|
|
|a Apis mellifera
|
653 |
|
|
|a med
|
653 |
|
|
|a pyl
|
653 |
|
|
|a vosk
|
653 |
|
|
|a propolis
|
653 |
|
|
|a včelí jed
|
653 |
|
|
|a mateří kašička
|
653 |
|
|
|a Keywords: climatic conditions
|
653 |
|
|
|a honey bee
|
653 |
|
|
|a honey
|
653 |
|
|
|a pollen
|
653 |
|
|
|a wax
|
653 |
|
|
|a propolis
|
653 |
|
|
|a bee poison
|
653 |
|
|
|a royal jelly
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15628
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|