|
|
|
|
LEADER |
01252ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22681 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hladůvková, Dita
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Porovnání diet a jejich nežádoucích vlivů na organismus
|
246 |
|
|
|a Comparison of diets and their unwanted effects on the organism
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 68 s. (86506 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a diety
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a základní živiny
|
653 |
|
|
|a onemocnění
|
653 |
|
|
|a diets
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a essentials nutrients
|
653 |
|
|
|a diseases
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18484
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|