Porovnání diet a jejich nežádoucích vlivů na organismus

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hladůvková, Dita (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 68 s. (86506 znaků)

Cover

LEADER 01252ntm a22003377u 4500
001 zp22681
041 |a cze 
100 1 |a Hladůvková, Dita  |4 dis 
245 1 0 |a Porovnání diet a jejich nežádoucích vlivů na organismus 
246 |a Comparison of diets and their unwanted effects on the organism 
260 |c 2011 
300 |a 68 s. (86506 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a diety 
653 |a výživa 
653 |a základní živiny 
653 |a onemocnění 
653 |a diets 
653 |a nutrition 
653 |a essentials nutrients 
653 |a diseases 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18484  |y Plný text v Digitální knihovně UTB