Náhradní sladidla v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hanáková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Rieglová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 51 s. (54 924 znaků)

Cover

LEADER 01287ntm a22003617u 4500
001 zp22680
041 |a cze 
100 1 |a Hanáková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Náhradní sladidla v potravinách 
246 |a Alternative Sweeteners in Food 
260 |c 2011 
300 |a 51 s. (54 924 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a náhradní sladidla 
653 |a přírodní sladidla 
653 |a umělá sladidla 
653 |a cukr 
653 |a diabetes mellitus 
653 |a sweeteners 
653 |a natural sweeteners 
653 |a artificial sweeteners 
653 |a sugar 
653 |a diabetes mellitus 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rieglová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17239  |y Plný text v Digitální knihovně UTB