|
|
|
|
LEADER |
01185ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22679 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Frantík, Vojtěch
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční aspekty syrové stravy
|
246 |
|
|
|a The Nutrition Aspects of Raw Food
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 51 s. (77385 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a nutrient
|
653 |
|
|
|a zdravotní stav
|
653 |
|
|
|a nemoc
|
653 |
|
|
|a organizmus
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a health condition
|
653 |
|
|
|a illness
|
653 |
|
|
|a organism
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18482
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|