Nutriční aspekty syrové stravy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Frantík, Vojtěch (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 51 s. (77385 znaků)

Cover

LEADER 01185ntm a22003377u 4500
001 zp22679
041 |a cze 
100 1 |a Frantík, Vojtěch  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční aspekty syrové stravy 
246 |a The Nutrition Aspects of Raw Food 
260 |c 2011 
300 |a 51 s. (77385 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a nutrient 
653 |a zdravotní stav 
653 |a nemoc 
653 |a organizmus 
653 |a nutrition 
653 |a health condition 
653 |a illness 
653 |a organism 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18482  |y Plný text v Digitální knihovně UTB