|
|
|
|
LEADER |
01507ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp22678 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čožíková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Historie lázeňství v českých zemích se zaměřením na gastronomii
|
246 |
|
|
|a History of Spa Treatment in the Czech Lands with a Focus on Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 66 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lázně
|
653 |
|
|
|a historie lázní
|
653 |
|
|
|a význam lázeňství
|
653 |
|
|
|a druhy poskytované lázeňské péče
|
653 |
|
|
|a přírodní léčebné zdroje
|
653 |
|
|
|a lázeňské služby
|
653 |
|
|
|a lázeňský místopis
|
653 |
|
|
|a Spa
|
653 |
|
|
|a spa history
|
653 |
|
|
|a important spa types of spa services
|
653 |
|
|
|a natural healing resources
|
653 |
|
|
|a spa services
|
653 |
|
|
|a spa topography
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Nečesánková, Zdeňka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16164
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|