|
|
|
|
LEADER |
01305ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp22676 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bačíková, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Bezmléčná dieta
|
246 |
|
|
|a Non-Milk Diet
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 50 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a alergen
|
653 |
|
|
|a laktosa
|
653 |
|
|
|a intolerance laktosy
|
653 |
|
|
|a kasein
|
653 |
|
|
|a B-laktoglobulin
|
653 |
|
|
|a alternativa
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a allergen
|
653 |
|
|
|a lactose
|
653 |
|
|
|a lactose intolerance
|
653 |
|
|
|a casein
|
653 |
|
|
|a B-lactoglobulin
|
653 |
|
|
|a alternative
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16326
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|