Bezmléčná dieta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bačíková, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01305ntm a22004097u 4500
001 zp22676
041 |a cze 
100 1 |a Bačíková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Bezmléčná dieta 
246 |a Non-Milk Diet 
260 |c 2011 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a alergen 
653 |a laktosa 
653 |a intolerance laktosy 
653 |a kasein 
653 |a B-laktoglobulin 
653 |a alternativa 
653 |a milk 
653 |a allergen 
653 |a lactose 
653 |a lactose intolerance 
653 |a casein 
653 |a B-lactoglobulin 
653 |a alternative 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16326  |y Plný text v Digitální knihovně UTB