Srovnání antioxidačních vlastností bílého a červeného vína.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hourová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Vícha, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 35 s.

Cover

LEADER 01234ntm a22003377u 4500
001 zp2266
041 |a cze 
100 1 |a Hourová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání antioxidačních vlastností bílého a červeného vína. 
246 |a Comparison of Red and White Wine Antioxidant Property 
260 |c 2006 
300 |a 35 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a víno 
653 |a antioxidanty 
653 |a resveratrol 
653 |a fenolické látky 
653 |a wine 
653 |a grape-vine 
653 |a antioxidants 
653 |a fenolic compounds 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vícha, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1812  |y Plný text v Digitální knihovně UTB