Stanovení volných mastných kyselin v jogurtech v závislosti na skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Knotek, Jan (Dissertant)
Other Authors: Šípalová, Markéta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01333ntm a22003377u 4500
001 zp22652
041 |a cze 
100 1 |a Knotek, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení volných mastných kyselin v jogurtech v závislosti na skladování 
246 |a Determination of Free Fatty Acids in Yogurts, Depending on Storage 
260 |c 2011 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jogurt 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a extrakce na pevné fázi 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a yoghurt 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a solid phase extraction 
653 |a gas chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šípalová, Markéta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15853  |y Plný text v Digitální knihovně UTB