Výživové parametry jedlých květů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zbořilová, Šárka (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 91 s. (18 043 znaků)

Cover

LEADER 01273ntm a22003377u 4500
001 zp22651
041 |a cze 
100 1 |a Zbořilová, Šárka  |4 dis 
245 1 0 |a Výživové parametry jedlých květů. 
246 |a Nutritional Parameters of Edible Flowers. 
260 |c 2011 
300 |a 91 s. (18 043 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jedlé květy 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a fenolické látky 
653 |a minerální látky 
653 |a edible flowers 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a fenolic components 
653 |a minerals elements 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16945  |y Plný text v Digitální knihovně UTB