|
|
|
|
LEADER |
01300ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22650 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zatloukal, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv procesních parametrů na přípravu emulzí
|
246 |
|
|
|a The Effect of Process Parameters on Emulsions Preparation
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 87 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a emulze
|
653 |
|
|
|a Ultra-Turrax
|
653 |
|
|
|a rychlost otáček
|
653 |
|
|
|a stabilita
|
653 |
|
|
|a velikost částic
|
653 |
|
|
|a emulsion
|
653 |
|
|
|a Ultra-Turrax
|
653 |
|
|
|a stirring speed
|
653 |
|
|
|a stability
|
653 |
|
|
|a particle size
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vltavská, Pavlína
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14965
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|