Vliv procesních parametrů na přípravu emulzí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zatloukal, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Vltavská, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01300ntm a22003617u 4500
001 zp22650
041 |a cze 
100 1 |a Zatloukal, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv procesních parametrů na přípravu emulzí 
246 |a The Effect of Process Parameters on Emulsions Preparation 
260 |c 2011 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a emulze 
653 |a Ultra-Turrax 
653 |a rychlost otáček 
653 |a stabilita 
653 |a velikost částic 
653 |a emulsion 
653 |a Ultra-Turrax 
653 |a stirring speed 
653 |a stability 
653 |a particle size 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vltavská, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14965  |y Plný text v Digitální knihovně UTB