|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22647 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Valenta, Tomáš
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Antibiotická rezistence kmenů Escherichia coli a její význam v potravním řetězci
|
| 246 |
|
|
|a Antibiotic Resistance of Strains Escherichia coli and Its Importance in the Food Chain
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 82 s. + 5 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a antibiotika
|
| 653 |
|
|
|a antibiotická rezistence
|
| 653 |
|
|
|a bakterie
|
| 653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
| 653 |
|
|
|a fluorochinolony
|
| 653 |
|
|
|a chinolony
|
| 653 |
|
|
|a infekce
|
| 653 |
|
|
|a antibiotics
|
| 653 |
|
|
|a antibiotic resistance
|
| 653 |
|
|
|a bacteria
|
| 653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
| 653 |
|
|
|a fluoroquinolones
|
| 653 |
|
|
|a quinolones
|
| 653 |
|
|
|a infection
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Holko, Ivan
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17992
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|