Antibiotická rezistence kmenů Escherichia coli a její význam v potravním řetězci

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Valenta, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 82 s. + 5 s.

Cover

LEADER 01496ntm a22004097u 4500
001 zp22647
041 |a cze 
100 1 |a Valenta, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Antibiotická rezistence kmenů Escherichia coli a její význam v potravním řetězci 
246 |a Antibiotic Resistance of Strains Escherichia coli and Its Importance in the Food Chain 
260 |c 2011 
300 |a 82 s. + 5 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antibiotika 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a bakterie 
653 |a Escherichia coli 
653 |a fluorochinolony 
653 |a chinolony 
653 |a infekce 
653 |a antibiotics 
653 |a antibiotic resistance 
653 |a bacteria 
653 |a Escherichia coli 
653 |a fluoroquinolones 
653 |a quinolones 
653 |a infection 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17992  |y Plný text v Digitální knihovně UTB