|
|
|
|
LEADER |
01691ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp22643 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šimková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Potraviny pro zvláštní výživu a jejich využití v rámci jednotlivých diet
|
246 |
|
|
|a Foods for Particular Nutritional Purposes and Their Usage within the Frame of Specific Dietary Systems
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 92 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a potraviny pro zvláštní výživu
|
653 |
|
|
|a nutriční faktory
|
653 |
|
|
|a fenylketonurie
|
653 |
|
|
|a potraviny bez fenylalaninu
|
653 |
|
|
|a diabetes mellitus
|
653 |
|
|
|a diabetická dieta
|
653 |
|
|
|a bezlaktózová dieta
|
653 |
|
|
|a ekonomická dostupnost
|
653 |
|
|
|a foods for particular nutritional uses
|
653 |
|
|
|a nutritional value
|
653 |
|
|
|a phenylketonuria
|
653 |
|
|
|a phenylalanine-free foods
|
653 |
|
|
|a diabetes mellitus
|
653 |
|
|
|a diabetic diet
|
653 |
|
|
|a lactose-free diet
|
653 |
|
|
|a economic evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15905
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|