Potraviny pro zvláštní výživu a jejich využití v rámci jednotlivých diet

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 92 s.

Cover

LEADER 01691ntm a22004337u 4500
001 zp22643
041 |a cze 
100 1 |a Šimková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Potraviny pro zvláštní výživu a jejich využití v rámci jednotlivých diet 
246 |a Foods for Particular Nutritional Purposes and Their Usage within the Frame of Specific Dietary Systems 
260 |c 2011 
300 |a 92 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a potraviny pro zvláštní výživu 
653 |a nutriční faktory 
653 |a fenylketonurie 
653 |a potraviny bez fenylalaninu 
653 |a diabetes mellitus 
653 |a diabetická dieta 
653 |a bezlaktózová dieta 
653 |a ekonomická dostupnost 
653 |a foods for particular nutritional uses 
653 |a nutritional value 
653 |a phenylketonuria 
653 |a phenylalanine-free foods 
653 |a diabetes mellitus 
653 |a diabetic diet 
653 |a lactose-free diet 
653 |a economic evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15905  |y Plný text v Digitální knihovně UTB