Stanovení B-komplexu v pivu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stašková, Alžběta (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 79 s.

Cover

LEADER 01106ntm a22003137u 4500
001 zp22641
041 |a cze 
100 1 |a Stašková, Alžběta  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení B-komplexu v pivu 
246 |a Determination of B-Complex in Beer 
260 |c 2011 
300 |a 79 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a HPLC 
653 |a vitaminy 
653 |a Beer 
653 |a HPLC 
653 |a vitamins 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16559  |y Plný text v Digitální knihovně UTB