Lecitin a jeho využití v potravinových doplňcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pecháčková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Kašpárková, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 34 s.

Cover

LEADER 01146ntm a22002897u 4500
001 zp2264
041 |a cze 
100 1 |a Pecháčková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Lecitin a jeho využití v potravinových doplňcích 
246 |a Lecitine and its use as a dietary supplement 
260 |c 2006 
300 |a 34 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Klíčová slova: lecitin 
653 |a potravinové doplňky 
653 |a Keywords: lecitine 
653 |a dietary supplements 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kašpárková, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/701  |y Plný text v Digitální knihovně UTB