Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novotná, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01261ntm a22003377u 4500
001 zp22634
041 |a cze 
100 1 |a Novotná, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva 
246 |a Changes of B Vitamins Contents in Various Stages of Brewing 
260 |c 2011 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a pivovarnictví 
653 |a vitaminy 
653 |a kapalinová chromatografie 
653 |a beer 
653 |a brewing 
653 |a vitamins 
653 |a liquid chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17032  |y Plný text v Digitální knihovně UTB