|
|
|
|
LEADER |
01418ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22633 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Najbrtová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vyhodnocení vlivu mikrostruktury endospermu na technologickou kvalitu pšeničného zrna
|
246 |
|
|
|a Evaluation of the Effect of Wheat Endosperm Ultrastructure on Bread-making Quality of Wheat Grain
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 66 s. (11 283)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Pšenice
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a endosperm
|
653 |
|
|
|a technologická kvalita
|
653 |
|
|
|a skenovací elektronový mikroskop
|
653 |
|
|
|a Wheat
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a endosperm
|
653 |
|
|
|a technological quality
|
653 |
|
|
|a scanning elektron microscope
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15886
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|