Antimikrobiální účinky lysozymu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zavadilová, Šárka (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01182ntm a22003377u 4500
001 zp2263
041 |a cze 
100 1 |a Zavadilová, Šárka  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobiální účinky lysozymu 
246 |a The antimicrobial effect of lysozym 
260 |c 2006 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a enzym 
653 |a lysozym 
653 |a bakterie 
653 |a inhibiční efekt antimikrobiálních látek 
653 |a enzyme 
653 |a lysozym 
653 |a bacteria 
653 |a conservation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1002  |y Plný text v Digitální knihovně UTB