Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lampertová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
IFS
BRC
Physical Description: 108 s.

Cover

LEADER 01541ntm a22004457u 4500
001 zp22629
041 |a cze 
100 1 |a Lampertová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu 
246 |a HACCP, IFS and BRC Quality Standards Implementation in Food Production Plants 
260 |c 2011 
300 |a 108 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná bez omezení od 19.08.2013 
653 |a kvalita 
653 |a jakost 
653 |a IFS 
653 |a BRC 
653 |a HACCP 
653 |a ISO 9001 
653 |a nástroje jakosti 
653 |a příručka kvality 
653 |a interní audit 
653 |a Quality 
653 |a IFS 
653 |a BRC 
653 |a ISO 9001 
653 |a HACCP 
653 |a Quality Instruments 
653 |a Quality manual 
653 |a Internal Audit 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15013  |y Plný text v Digitální knihovně UTB