|
|
|
|
LEADER |
01387ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22622 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Juřík, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
|
246 |
|
|
|a Diacetyl as a Parameter of the Quality of Red Wine and Changes of its Content Using Different Wine-making Technologies
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 66 s., přílohy 3 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výroba vína
|
653 |
|
|
|a jablečno-mléčné kvašení
|
653 |
|
|
|a diacetyl
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a wine production
|
653 |
|
|
|a malolactic fermentation
|
653 |
|
|
|a diacetyl
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15724
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|