Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Juřík, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 66 s., přílohy 3 s.

Cover

LEADER 01387ntm a22003377u 4500
001 zp22622
041 |a cze 
100 1 |a Juřík, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína 
246 |a Diacetyl as a Parameter of the Quality of Red Wine and Changes of its Content Using Different Wine-making Technologies 
260 |c 2011 
300 |a 66 s., přílohy 3 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výroba vína 
653 |a jablečno-mléčné kvašení 
653 |a diacetyl 
653 |a HPLC 
653 |a wine production 
653 |a malolactic fermentation 
653 |a diacetyl 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15724  |y Plný text v Digitální knihovně UTB