Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jurčová, Dora (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01507ntm a22003737u 4500
001 zp22621
041 |a cze 
100 1 |a Jurčová, Dora  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech 
246 |a Effect of Composition of Binary Mixtures of Phosphate Salts on the Growth of Microorganisms in Processed Cheese 
260 |c 2011 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavený sýr 
653 |a fosforečnanové směsi 
653 |a inhibiční účinek 
653 |a chelatace 
653 |a grampozitivní bakterie 
653 |a gramnegativní bakterie 
653 |a Processed cheese 
653 |a phosphate mixture 
653 |a inhibitory effect 
653 |a Gram-positive bacteria 
653 |a Gram-negative bacteria 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17764  |y Plný text v Digitální knihovně UTB