|
|
|
|
LEADER |
01507ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp22621 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jurčová, Dora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech
|
246 |
|
|
|a Effect of Composition of Binary Mixtures of Phosphate Salts on the Growth of Microorganisms in Processed Cheese
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 69 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tavený sýr
|
653 |
|
|
|a fosforečnanové směsi
|
653 |
|
|
|a inhibiční účinek
|
653 |
|
|
|a chelatace
|
653 |
|
|
|a grampozitivní bakterie
|
653 |
|
|
|a gramnegativní bakterie
|
653 |
|
|
|a Processed cheese
|
653 |
|
|
|a phosphate mixture
|
653 |
|
|
|a inhibitory effect
|
653 |
|
|
|a Gram-positive bacteria
|
653 |
|
|
|a Gram-negative bacteria
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17764
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|