|
|
|
|
LEADER |
01355ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp2262 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žáková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení povrchových zdrojů pitné vody ve Zlínském kraji
|
246 |
|
|
|a A survey of surface resources for fresh water in the Region of Zlín
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 61 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 31.05.2036
|
653 |
|
|
|a povrchová voda
|
653 |
|
|
|a podzemní voda
|
653 |
|
|
|a pitná voda
|
653 |
|
|
|a surová voda
|
653 |
|
|
|a kvalita
|
653 |
|
|
|a surface moisture
|
653 |
|
|
|a underground water
|
653 |
|
|
|a drinking water
|
653 |
|
|
|a raw water
|
653 |
|
|
|a quality
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/691
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|