|
|
|
|
LEADER |
01516ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22619 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Chrvalová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.
|
246 |
|
|
|a Influence of Hide Emulsions in Soft and Small Meat Products on the Organoleptic Characteristics.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 91 s. (130 409 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Kůžové emulze
|
653 |
|
|
|a měkké masné výrobky
|
653 |
|
|
|a drobné masné výrobky
|
653 |
|
|
|a technologie výroby
|
653 |
|
|
|a hygiena
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a Skin emulsions
|
653 |
|
|
|a soft meat products
|
653 |
|
|
|a retail meat products
|
653 |
|
|
|a technology
|
653 |
|
|
|a sanitation
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18098
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|