Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chrvalová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 91 s. (130 409 znaků)

Cover

LEADER 01516ntm a22003857u 4500
001 zp22619
041 |a cze 
100 1 |a Chrvalová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti. 
246 |a Influence of Hide Emulsions in Soft and Small Meat Products on the Organoleptic Characteristics. 
260 |c 2011 
300 |a 91 s. (130 409 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kůžové emulze 
653 |a měkké masné výrobky 
653 |a drobné masné výrobky 
653 |a technologie výroby 
653 |a hygiena 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a Skin emulsions 
653 |a soft meat products 
653 |a retail meat products 
653 |a technology 
653 |a sanitation 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18098  |y Plný text v Digitální knihovně UTB