Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Humpulová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01485ntm a22004097u 4500
001 zp22617
041 |a cze 
100 1 |a Humpulová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně 
246 |a The Influence of Malolactic Fermentation on the Content of Antioxidants in Red Wine. 
260 |c 2011 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a malolaktická fermentace 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a antioxidanty 
653 |a polyfenoly 
653 |a chromatografie 
653 |a HPLC 
653 |a wine 
653 |a malolactic fermentation 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a antioxidants 
653 |a polyphenols 
653 |a chromatography 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17588  |y Plný text v Digitální knihovně UTB