|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22614 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Horáková, Kateřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
|
| 246 |
|
|
|a Textural Properties of Processed Cheeses Analogues Produced by Using Fats with Different Fatty Acids Content.
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 76 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Tavené sýry
|
| 653 |
|
|
|a analogy sýrů
|
| 653 |
|
|
|a rostlinné tuky
|
| 653 |
|
|
|a roztékavost
|
| 653 |
|
|
|a texturní profilová analýza
|
| 653 |
|
|
|a Processed cheese
|
| 653 |
|
|
|a cheese analogues
|
| 653 |
|
|
|a vegetable fats
|
| 653 |
|
|
|a meltability
|
| 653 |
|
|
|a texture profile analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Ciprysová, Zuzana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18438
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|