Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horáková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Ciprysová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 76 s.

Cover

LEADER 01472ntm a22003617u 4500
001 zp22614
041 |a cze 
100 1 |a Horáková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin. 
246 |a Textural Properties of Processed Cheeses Analogues Produced by Using Fats with Different Fatty Acids Content. 
260 |c 2011 
300 |a 76 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavené sýry 
653 |a analogy sýrů 
653 |a rostlinné tuky 
653 |a roztékavost 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a Processed cheese 
653 |a cheese analogues 
653 |a vegetable fats 
653 |a meltability 
653 |a texture profile analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Ciprysová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18438  |y Plný text v Digitální knihovně UTB