Nutriční úroveň vojenského stravování v České republice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holomucká, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 71 s. (107 038 znaků)

Cover

LEADER 01301ntm a22003137u 4500
001 zp22613
041 |a cze 
100 1 |a Holomucká, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční úroveň vojenského stravování v České republice 
246 |a Nutritive Level of Military Boarding in the Czech Republic 
260 |c 2011 
300 |a 71 s. (107 038 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vojenské stravování 
653 |a výživové požadavky vojáků 
653 |a nutriční hodnocení 
653 |a military catering 
653 |a nutritional requirements of soldiers 
653 |a nutritional evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18312  |y Plný text v Digitální knihovně UTB