|
|
|
|
LEADER |
01301ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp22613 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Holomucká, Gabriela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční úroveň vojenského stravování v České republice
|
246 |
|
|
|a Nutritive Level of Military Boarding in the Czech Republic
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 71 s. (107 038 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vojenské stravování
|
653 |
|
|
|a výživové požadavky vojáků
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnocení
|
653 |
|
|
|a military catering
|
653 |
|
|
|a nutritional requirements of soldiers
|
653 |
|
|
|a nutritional evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18312
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|